Tog til Nord!

Tallene i tabellen er restplasser per 21.februar 2017!

Dette skjema er desverre ikke live så selv om du booker billetter her er det ingen garanti for at du får plass. Bekreftelse fra NSB kommer så fort den er klar! Spørsmål om tog rettes til info@nord2017.no.

Avgangene i tabellen er reservert til landsleiren og bookes gjennom dette skjema. I tillegg til disse strekkene kan man bestille tog på tilslutningsstrekninger, dvs man kan bestille fra en annen stasjon på f.eks Sørlandsbanen og helt frem til Bodø. «Fra»-stasjon er derfor den stasjonen gruppa reiser fra, enten om det er Kristiansand, Gjøvik eller Oslo. Hvilket tog som blir tilslutningstoget har vi ikke oversikt over, men her kan man eventuelt ønske seg en spesifikk avgang i kommentarfeltet.

Pris på biletter
Søk etter riktig strekning på nsb.no Sjekk «ordinær pris» på strekningen. Beregn 25% rabatt på det. Det er kun voksen og barnepris som gjelder i kombinasjon med grupperabatten, ingen andre rabatterte billetter. Barn er t.o.m. 15 år.

Slik bestiller du
Fyll ut skjema. Skjema generer en e-post til landsleiren, samt en bekreftelse til avsender. Deretter legger vi på et kønummer før vi sender videre til NSB.
Denne bestillingen regnes som bindende, og vi ber gruppene ikke bestille flere billetter enn de trenger til sine speidere! Det er få togbilletter å dele på!