Lederprogrammet er et variert og rikt tilbud for deg som leder. Vårt konsept er firedelt. Ledere kan delta på kurs, dra på utflukter, finne på tidsfordriv og kose seg med gode foredrag i lederkroa.

Lederkroa ligger på torget og vil være et sted hvor du kan sette deg ned for en pause innimellom hektiske leirdager. I tillegg til foredragene vil lederkroa tilby aktiviteter som quiz og strikkekveld.

Lederprogramkontoret vil være åpent gjennom hele dagen og kvelden, og vil kunne hjelpe dere med påmeldinger, turistinformasjon og utlevering av oppgaver. Vi har veldig lyst til å se så mange som mulig av dere, så ikke vær redd for å komme inn for en prat.

Vi har laget fem ulike aktivitetsmerker. Disse er: tretoppsturen, lederhaik, geocaching, leirfres og lykkehjulet.

Medlemssystemet er nøkkelen til alle arrangementene, for vi trenger kontroll på hvilke deltakere som ønsker å delta. Noen har begrensede plasser, andre er åpne for alle. Gå inn på medlemssystemet og se etter arrangementer som er merket med Nord 2017. Det vil selvfølgelig være gode muligheter for å melde seg på hos leirkontoret også.

Det vil bli satt opp en tavle utenfor leirkontoret der lederprogrammet blir annonsert, slik at du kan bli inspirert til å delta på noe du ikke visste du hadde lyst til å prøve.

All håndtering av penger går gjennom deltakerbåndene. Kafeer og attraksjoner i Bodø by er nok dessverre unntatt her (se oppslag ved leirkontoret om deltakerbånd i Bodø by).

Vi håper du gleder deg like mye som oss!

Kurs
Utflukter
Tidsfordriv
Foredrag
Trekløver-Gilwell-treff