Vil dere spise fort, godt eller flott på leir?
Forsyningsetaten har bestemt at gruppene selv skal få bestemme hvor stor plass matlagingen skal ha under leiren. Vil dere ha en rask matkasse med ferdige fiskepinner klare for stekepannen, eller vil dere lage deres egen fiskegryte?

Gruppene velger selv mellom de tre kategoriene spis fort, spis godt og spis flott. Og det er så klart mulighet for å bestille den raske matkassen en dag og den flotte matkassen dagen etter. Dette ble valgt i påmeldingen til leiren. Middagsingrediensene og oppskriften leveres i en matkasse på leirområdet deres.

Frokost- og lunsj
Frokost- og lunsjmat bestilles fra dag til dag på mat.nord2017.no, leirens egen «nettbutikk» for matbestillinger. Bestillingen må dere legge inn før kl. 18.00 kvelden før, og maten til frokost og lunsj leveres morgenen etter i matkasser på troppsområdet deres mellom klokka 6 og 9.

NB: Første bestillingsfrist er allerede 30. juni kl. 18 (for levering 1. juli). Glemmer dere eller rekker dere ikke denne fristen, vil dere få utdelt en basispakke.

Beregning av mat
Noen av dere lurer litt på dette med beregning av mat til frokost og lunsj. Generelt kan dere regne 3 skiver brød per person per måltid. Brødet kan fint oppbevares og er like godt dagen etter, sier bakeriet.

Juice, salami, fårepølse, syltetøy, sjokopålegg og hermetikk kan fint holde i flere dager, så vi anbefaler at dere sørger for å bestille nok av dette i starten. Vær heller litt forsiktig med mengdene på melk, ost og kokt skinke, som holder dårlig uten kjøl. Her er det bedre at det går tomt til lunsj enn at dere kaster mat.

Ekstra dager
Matutlevering kan i tillegg bestilles f.o.m. frokost torsdag 29. juni t.o.m. frokost 1. juli, og f.o.m. middag 8. juli t.o.m. lunsj 10. juli. Pris per person er 20 kr for frokost, 20 kr for lunsj og 40 kr for middag når det ikke er inkludert i deltakelseperioden. Bestillingsfrist for dette var 12. juni.

Haikemat
Maten på haiken blir av typen «Real turmat». Dette skal ikke velges i påmeldingen fordi den valgte menyen blir erstattet med haikemat automatisk for de gruppene som skal på haik den aktuelle dagen.

Leirkontingenten dekker mat f.o.m. lunsj lørdag 1. juli, t.o.m. lunsj lørdag 8. juli.

Middagsmeny for leiren
Merk at det kan bli endringer i ingredienser på grunn av forhold vi ikke råder over.

Dag 1 - LØRDAG
Dag 2 - SØNDAG
Dag 3 - MANDAG
Dag 4 - TIRSDAG
Dag 5 - ONSDAG
Dag 6 - TORSDAG
Dag 7 - FREDAG

Spesielle behov
Det vil bli alternativer for de med allergier eller andre innmeldte behov ved påmelding.