Nord 2017 er Norges speiderforbunds landsleir på Rønvikjordene i Bodø fra 1. til 8. juli 2017. Landsleir arrangeres hvert fjerde år og samler speidere fra hele Norge til friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser. I tillegg kommer det deltakere fra over 30 andre land. Totalt kommer det rundt 9000 speidere til Bodø, og ca. 1000 av dem kommer fra utlandet, så dette blir stort!

Helt vilt er valgt som undertittel på leiren. Dette viser til at vi både ønsker å gi speiderne flotte opplevelser med midnattssol og nordnorsk natur, og at de skal få oppleve aktiviteter utenom det vanlige. Leiren er åpen for besøkende som vil se hva speiding er for noe, eller som vil (gjen)oppleve leirlivet.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med ca. 18 500 medlemmer. Formålet er å utvikle mennesker til selvstendighet og til å ta aktivt ansvar i samfunnet. Forbundet er en del av den internasjonale speiderbevegelsen med ca. 40 millioner medlemmer over hele verden. I Norge er arbeidet organisert i rundt 400 lokale speidergrupper.

Fra leiren starter 1. juli vil leirens eget pressesenter være i drift. Våre flinke skribenter og fotografer kan da levere tekst og bilder, og vi bygger også fortløpende opp et bildearkiv fra leiren. Ta også kontakt hvis dere har behov for arkivbilder fra speiderleir.

Kontakt:
info@nord2017.no
Birgitte Heneide: 917 58 761
Eirik Ulltang Birkeland: 481 15 535