Landsleir i Bodø gir også en ypperlig mulighet til å legge familieferien til Nord-Norge. Landsdelen har mye å by på av både natur og aktiviteter. Inspirasjon og ideer kan dere blant annet finne på www.visitbodo.com og www.nordnorge.com.

Gjesteleir
I leirens egen gjesteleir er det plass til alt fra telt til bobiler og campingvogner. Til døgnpris vil man få tilgang til både toalett, vann og strøm. Nå under leiren foregår booking ved drop-in.

Pris per plass i gjesteleir:
Stor plass: 250 kr per døgn. Prisen er per plass og inkluderer 4 personer (f.eks. telt eller campingvogn + bil). Makspris er 1000 kr for en uke. For ekstra personer over 4 stk. betaler man 25 kr per person per døgn.

Liten plass: 150 kr per døgn. Prisen inkluderer 2 personer i telt. Makspris er 600 kr for en uke.

Strøm til telt/campingvogn kommer i tillegg. Det er begrenset med plasser som har strøm.

Det er ikke mulig å ha campingvogn eller bobiler på leirområdet for speiderne. Bor du i selve speiderleiren, er det fullt mulig å oppbevare slike kjøretøy på parkeringsplass mens du bor i leiren.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Marianne Nicolaysen på gjesteleir@nord2017.no. Vi leser E-post sporadisk. 

Hund
Det er lov å ha med hund i gjesteleiren, men ikke i resten av leirområdet. Hunder skal holdes i bånd. Turgåere kan gå på turstien gjennom leiren med hund i bånd, men ikke inn i leirområdet. Det blir skiltet.

Hotelt
St. Georgsgildene i Norge stiller med Hotelt! Her du får en fiks ferdig oppsatt feltseng i telt og mat for en døgnpris. Fullpensjon (overnatting og tre måltider) koster 430 kr per døgn. Seng og frokost koster 200 kr per døgn. Påmeldingsskjemaet for hotelt finner du her.

Lederbarn
Lederbarn (ikke-medlemmer eller barn under speideralder) betaler leirkontingent på 800 kr. Barn under 5 år er gratis.

Har du med deg barn, kan du også benytte deg av Ørneklubben, leirens aktivitetstilbud for lederbarn på dagtid. Dette tilbudet vil gjelde for barn fra 5 år og oppover, og barna vil her få en forsmak på gøye speideraktiviteter. Tilbudet koster 200 kr per barn for hele leiruka. Alle plassene på aktiviteten er nå fylt opp. Det er dessverre ikke anledning til å møte opp uanmeldt.

Vi deler inn barna i to aldersgrupper: flokkalder (fra de som skal starte i 2. klasse høsten 2017 og opp) og beveralder (de som enda ikke har startet på skolen).

De som er påmeldt lederbarnaktiviteten får være med på ulike speideraktiviteter i tillegg til lek og moro. De får trene på å bruke kniv og på førstehjelp, lage enkel mat og gå på sin egen lille haik (samme varighet som de andre aktivitetene). Oppmøte blir hver dag mellom kl. 09.30 og 10.00, med aktivitetsstart kl. 10.00. Aktiviteten slutter kl. 13.30, og barna kan hentes mellom 13.30 og 14.00. Første dag er søndag 2. juli, og siste dag er torsdag 6. juli.

Hver dag må de som er påmeldt Ørneklubben ha med seg en sekk som er pakket med

  • sitteunderlag
  • speiderkniv
  • kopp og skje
  • drikkeflaske med vann
  • matpakke
  • skift
  • klær etter vær

Det er viktig at disse tingene er med, da vi ikke har noe av dette til utlån. Vi fyller opp ekstra vann i flaskene ved behov.