Når?
Speiderlandsleiren i Bodø er mellom 1.–8. juli 2017.

Åpningsleirbål er lørdag kveld (1. juli) og avslutningsleirbål fredag kveld (7. juli). Mange grupper komme til Bodø et par dager før leiren begynner eller bli igjen noen dager etter leiren for å få reisekabalen til å gå opp.

Hvem?
Landsleiren er for norske og utenlandske speidere, rovere og ledere. Speiderne bor med gruppen sin og gruppene bor samlet kretsvis.

Jordene der vi har leir, er rett ved sentrum av Bodø, 3 km fra Bodø havn, hvor sjøspeiderskutene ligger, og 3 km fra flyplassterminalen. Vi disponerer mye bygningsmasse på området til bl.a. administrasjon, stab og førstehjelp.

Hovedområdet, som består av leirområde for speiderne, torg og roverleir, er ca. 800 meter langt og 470 meter bredt på det bredeste. Det er også et stort ekstra område for gjesteleir, stabsleir, aktivitetsområde og parkering som er 490 meter langt og 580 meter bredt.

Døgnvill leir

Vi feirer midnattsola og har program som strekker seg fra morgen til 02:00 på natten. På kveldene frem mot midnatt er det et variert kulturtilbud på torget med foredrag og konserter. Lørdag kveld (1. juli), søndag (2. juli) og fredag (7. juli) er det større arrangementer på hovedscenen. Det kan forventes glade speidere, musikk og god stemning. Vi forsøker å være så dempet som mulig etter midnatt.