GLEDER SEG!

TEKST: EIRIN KORNELIA ØSTENSEN | FOTO: PRIVAT/EIRIN KORNELIA ØSTENSEN

Speiderne fra Longship group, 41. Ullevål speidergruppe reiste i fjor til Australia på leir (Speideren nr. 2/2016). Der reklamerte de ivrig for Nord 2017, og nå er ca. 100 australiere påmeldt vår landsleir!

Både norske og australske speidere gleder seg til landsleireventyret i Bodø, her er forventningene til noen av dem:

Embla Felicia Ween Petersen (14), Longship group, 41. Ullevål speidergruppe: – Jeg gleder meg til å møte de australske speiderne igjen!

Maxine Martin (14), Longship group, 41. Ullevål speidergruppe: – Jeg gleder meg til å se midnattssol!

Juni Søreng (16), Manglerud speidergruppe: – Jeg gleder meg til å oppleve midnattssol, se igjen gamle venner, få nye venner, kjøre rib til Bodø og å være speider på heltid i to uker!

– NORWAY AND NORD 2017, HERE WE COME!

Speiderne fra Longship var sammen med speidere fra Kama Group på leiren i Australia i fjor, og de er blant de 100 som nå reiser ca. 10 000 kilometer for å være med på Nord.

Anna and Hugo Berge, (11, tvillinger):
– Vi gleder oss til å reise så langt som nord for Polarsirkelen, til leiraktivitetene og til å snakke norsk! Vi er født i Norge, og bodde der ett år i fjor.

Nick Woodruff (15): – For meg blir høydepunktet patruljehaiken, men jeg gleder meg også til å se hvordan speidingen foregår i Norge.

Matt Rossendell (15): – Jeg gleder meg til alt jeg skal være med på og til haiken midt på natta – det blir veldig annerledes enn i Australia.

Mathias Berge (16): – Jeg var med som speider på landsleiren i Stavanger i 2013, og jeg elsket det! Nå gleder jeg meg skikkelig til å bo i roverleiren og være med på roveraktiviteter.